Tills vidare:

Eftersom den här bloggen är död nu, så har jag börjat om själv här! Vet att det SUGER ÅSNEKÖK men känner att varken jag eller Elsa är så jävla pepp på att blogga här längre...... Den bloggen kommer jag fortsätta med nu, och även ha när jag flyttar till Frankrike! Så vill ni så läs, och om inte så... Slipper ni :D Sen får framtiden avgöra vad som händer med oss två ;)
FEEETLÄNK TO MYSELF

I never made promises lightly, and there have been some that i have broken.

image description
Vi kanske hörs om en timme, imorgon, nästa vecka, om en månad, om ett år eller aldrig mer. Goodbye everyone!!!!!

My sister's keeper

Åhh känns som den här bloggen verkligen håller på att BRINNA ut..... :( får se hur det blir i framtiden haha! Okej i allafall. Hade världens mysigaste kväll med mamma igår, hyrde en film som hette My sister's keeper som var det bästa jag sett på länge! Såå sorglig, men såå bra! Idag får vi se vad som händer, allt är lite beroende på vad min mage känner för att göra med mig.... Återkommer med det seen, nu ska jag hoppa in i duschen :D Puss!

/ elsa

Jäääätte fina bilder ifrån dagen! Hur som helst, FREDAG!!!!!!!!! Veckan har känts jätte lång fast den var två dagar mindre haha. Var och tränade med Hanna för ett tag sen, herreguuud vilket jobbigt pass.....Lilla ledaren av det hela hade typ som mål att se alla lida OCH HON LYCKADES xD Har typ redan träningsvärk hehe, OKEJ IALLAFAAAALL. Vårat internet suger så bloggar ifrån mobilen. Hejdå!!!!!


Mobilblogg / Astrid

Är och storhandlar med min kära mor nuu, ska köpa så jävla mycket gott så ni förstår inte!!!! Har mått skit hela veckan så beach 2012 är det sista jag orkar bry mig om nu :) kände för att visa att im alivee! Haha pussss


Morgonträning cheeeeeck / e&a


Skit dag


Summer, i miss you



Gud vad jag vill ha sommarlov, alltså det är helt sjukt! Längtar efter mitt fina väddö, längtar efter alla båtutflykter därborta och längtar efter att grilla i kvällssolen med pappa efter en lååång dag i solen. Längtar efter de soliga dagarna då man inte gör annat än sola, bada o äta glass, lika mycket som jag längtar efter de regniga dagarna när man åker på utflykter eller ser på film hela dagen lång. Längtar tills jag ska få fira midsommar, och dagen efter sätta mig på ett flygplan mot Italien med min bästa vän. Längtar tills jag är uttråkad och längtar efter Uppsala, för just nu, just nu, kan jag inte göra annat än att längta härifrån.

Lycka

Hade en sån himla bra valborg med massa härliga människor! Börjad som alltid med en lunch hos Astrid med våra familjer + massa andra. Sen mötte jag upp Juliette och vi umgicks med lite olika människor. Trevligt hur som heeeeelst. Kvällen/natten spenderades iallafall i Ekonomikum med trevligt fooooooolk. Nu har jag precis duschat och gjort mig fräsch. Första maj idag, en månad tills sommar!!!!!!!!! Är så jävla glad :D
image description
Har tusen bilder men ingen av dom var riktigt bloggbara hehe, såå bjuder på den här från i början av dagen.

Man ba maj, maj, måne

Asså skööön BROR jag mår så jävla dåligt, vaknade upp med jätteont i halsen och känner mig helt febrig. Så jävla oskönt att jag har blivit sjuk nu. Berättar mer om valborg sen som förövrigt var braa, måste återgå till mina kall här i livet:

RSS 2.0