Tagga till x 10,5

Jag & Amanda står och fixar oss för fullt och snart kommer dom andra brudarna hit! Vi ska äta middag här hos mig innan det blir det utgång :D Whoooooop 2012!!!!! Beklagar dålig uppdatering, men ni förståår nog ;)


Jävla.åsnor.

NU ÄR JAG ARG!!!!!!!! Varnar. Åkte o handlade massor med mamma inför ikväll, sen cyklade jag ner på stan för att köpa det sista att ha på mig inför ikväll. TROR NI INTE ATT DET STÄNGER KLOCKAN TRE ELLER? klockan tre?! Är ni dumma i huvudet? Fan vad arg jag blir :( Jävla åsnor, det är nyårsafton inte julafton!!!!!!!! :@

Klä på er barn!

Kolla vädret i morgon!!!! Chillitimes  Ingen snö detta nyår hoppas vi!!!!!!!!

Nyårslöften

* Träna minst 3-4 ggr per vecka, enda fram till sommaren! Skiiittaggad på att klara det iår :D

This is my wintersong to you

Godmorgoooon :D Vaknade nyss, har sovit i 13 timmar i streck... Vaarför är det så skönt att sova för? Vet ni vad jag är stöört sugen på att göra förutom att dra hem Elsa från Indien eller åka dit själv? Jag vill åka skidor!!! :D Det har dooock börjat bli lite kaoz i skidbacken när jag åker, eftersom mitt ena ben är svagare och inte hänger med i svängarna sen jag bröt det. Men asså, omg just sayiiiiiiin'!!!

Gootbei

Vi hörs när jag kommer hem igen, ha en bra kväll! :)


Nyårsklänning

Hade tänkt att ha på mig den här på nyår :D Den enda gången man fåår vara för mycket, så då får man fan passa på tycker jag! Nu måste jag fan banta dom här dagarna som här kvar (EN DAG hehe opzi) klänningen sitter seriöst som ett KÖRVSKINN

Är det måndag? Onsdag?

Godmorgon! :D Jag vaknade för en stund sen och har precis fixat mig, asskönt att sova ut verkligeen. Jag skulle egentligen träffat Julia idag, men mitt illamående är tillbaka och det känns dumt att riskera någoot :( Men jag måste tyvärr åka tillbaka till elgiganten och köpa en ny kamera, för min sög verkligen. Känns som jag ska kräkas vilken sekund som helst om ni vill veta :)

Before I die...


Things aint the same

Har precis tagit mig upp ur soffan för första gången på några timmar. Har legat med jordens huvudvärk och kollat på film efter film med mamma hihi, nyss såg vi jägarna 2, riktigt bra faktiskt! :D Nu mår jag för tillfället bättre så det är skönt! Åh vad jag älskar mellandagarna, älskar att göra ingenting, så jävla trött efter den här terminen :D

Någon är glad :D

Kom precis från elgiganten med mamma, äntligen en ny kamera! Whooooop :D

Biokväll!


Oscar är hos mig just nu och vi ska snart ner mot stan och se på bio :D Vi ska se The Girl With the Dragon Tattoo, jag har ju dock inte sett den svenska versionen... Förmodligen för att jag inte direkt älskar svenska filmer hehe. Nejdå den ska jag väl också hinna se under lovet, men vi börjar helt enkelt med den engelska versionen :D Någon som vet om den är bra?


Svar på tal!

Svar: GUUD BERÄTTA MER soo intrezting!!!!!!! Nej ingår det verkligen i konceptet? Säger du det? Tror du seriöst jag är efterbliven? Det är inte så att jag tror att personalen har rökt på och springer runt och dansar frivilligt? Klart som fan att det är konceptet? Och överallt i världen är affärsbiträden sådär, men inte i Sverige, det är därför man blir så jävla förvånad när man går in i en affär och alla är helt glada. LITE annorlunda att gå in på typ H&M i Sverige? Och tro mig, jag har varit i dom här "kedjorna" i tex London och jag reagerade inte ens på att dom skrek "welcome guuys!" Och vet du varför? För där pratar folk engelska. JAG TYCKER att det är skiiitlöjligt att göra det i Sverige och andra icke engelska länder bara? Samma sak som att jag skulle skapa en kollektion och flytta till Paris, sen stå i ingången och skrika i folks ansikten på svenska. Klart som fan jag är glad att hollister kommit till Sverige, det handlar inte om det. Det var en åsikt om du inte kunde läsa vad jag skrev, vilket du uppenbarligen inte kunde. Oj, glömde täcka din ip-adress, gud vad synd ;)

12.54

Ska aldelles strax dra mig mot stan och möta upp mamma o pappa... Vi ska väl äta lunch och lite så, sen får vi se vad som händer :D Har joooordens fuldag, asså allt är kaoz... Så... PUSSPUSS

Min bästavän


Ha det så himla bra nu beztiz! Och kom inte hem med någon indier, för när du är hemma igen ska du ägna all din fritid åt mig <3333 ÅH, det här suger såå hårt :( saknar dig redan babe, så ha så jävla roligt för när du kommer hem igen så kommer jag inte släppa ivög dig någonsin igen!!!!!!!!!!!! Jag älskar dig! :love:

En myzig åzikt

HAHAH jag får panik :) Hollisters kläder äär gaalet fina verkligen, byxor tröjor, evrifing. MEN, har sagt det flera gånger och säger det igen: deras personal behöver tagga ner lite. Har ni seriöst gått in i deras affär? VARJE gång man går in där står det en tjej i ingången och seriöst skriiiker ba: "HELLO GUYS, WHATS UP?? WELCOME GUUYS" o man ba eheh skrattar lite nervöst och går därifrån. SEN när man ska betala, aaherregud då står personalen och pratar engelska med en, så man ba aha okej pratar lite engelska tillbaka för man tror att personen kanske ääär engelsk. Sen sekunden efter så hör man hur personalen pratar svenska med varandra, så står man där som en liten stackare och känner sig så jävla korkad som snackat engelska när dom ääär svenska. Men det värsta. Det värstaa är när man ska gå därifrån. HERREGUD, då står det en i personalen där vid utgången, DANSANDES och ba: "THANK YOU FOR COMING, HAVE A CASUAL DAAAY!!" Hahahah asså det är så sinnessjukt :love: Nej seriöst dom måste fortsätta vara sådär, det är så efterblivet roligt så det inte är sant!

Hejdååååå

Har skypat hela kvällen med astrid och jonathan, myziiiiiiigt. Taxin kommer klockan sju såå kanske dags att sova? Men vi hörs den nionde januari då....Haha fan vad stört! Men har verkligen ingenting att säga.....Eller jo, om jag dör i denna underbara vind eller något såå vill jag bara säga att jag älskar alla mina fina små vänner och jaa.....heido! skoja hihi kommer säkert dö.......
usch :( Men ni kommer klara er fint i vilket fall som helst om jag dör eller inte. Ha det bra! Puss :love:
JAG KOMMER SÄKERT DÖ ÅÅÅÅH FICK VÄRSTA DÖDSÅNGESTEN NU </3


Världens bästa mamma

ÅH kom precis hem från en GALET BRA dag i stockholm med min underbara mamma! ♥ Guuud vad vi har shoppat idag, helt sjukt! Eller okej, HON shoppade galet. Hittade dock inget på rean somvanligt, men massa annat fint! Har aldrig sett henne såå galen, hade svårt att hänga med i henens tempo haha XD skoja. Nej sjukt jävla bra dag :D lägger upp alla grejer jag fick med mig sen om ni vill! Nu ska jag dra ut och träffa bästis, pusspuss! :love:



Might be easier to say than to do

Har precis tagit världens längsta dusch, var och solade innan så det behövdes hehe..Ska möta upp bästis nu, måste köpa rakhyvlar och sololja. SNÄLLA ANTECKNA!!!!!! Sen ska vi väl äta NEJ OFTA!???!!?? och sen packa :D Vi hörs när jag får tid, juste ni kommer slippa mig i två veckor framåt kom jag på. Puss!
Saknar tjejen på bilden :(

Ner på staaaan

Mitt ansikte och hår är inte värt att visa idag, har en riktigt dålig dag....Ska ner på stan med mamma nu och köpa det sista för resan, tagga!!!!!!!!!!!!!! Kul då att typ alla är på stan och jag ser åt som ett åsne anus, jaja dom får stå ut :) btw julklapps tröja på bilden hoohoho

Godnatt

Nu ska jag faaaktiskt sova snart. Ska upp redan vid halv åtta i morgon eftersom det väntas mor & dotter dag hihi whooeep :D Nej men det ska faktiskt bli supermysigt, och jag tror jag sov typ 3 timmar inatt :) eller 4.. eller var det kanske....... Snääääälla ingen bryr sig :( Godnatt fiina ni, vi ses i morgon!

#feelings

I planned to say all these terrible things to you, but in the end, I just want to tell you I miss you.


Skypar med mitt rosa ägg

Någon som vill köpppa??????

Jag lever

Harvarit ute på promenad med bästa vännen som ni vet och legat och kollat på Water for elephants med mamma. Filmen var faktiskt ganska bra, Robert Pattinson var med och det är faktiskt den enda gången jag har tyckt att han var snygg. Jag menar han är inte snygg i twilight, han ser ut som att han inte duschat på en vecka om inte mer :) Hursomhelst var julafton jättemysig igår, verkligen helt underbar! Är detsutom sååå nöjd med alla julklappar jag fick! Tusen tuuusen tack :D :D Just nu mår jag lite bättre, fast sämre än vad jag gjorde förut så det är bara att fortsätta ta det chilliiii eftersom min kropp fortfarande är svaag you know

Ohlalaaaaa


Ut på promenixxxx

Det lilla djuret på min jacka är också en julklapp! Nuuuu ska jag ut på promenad med bästis :D

Magsjuk...

Min julafton, världens bästa dag på hela jävla året slutade inte riktigt som planerat... Vi skulle iväg på midnattsmässan och från ingenstans började jag må superilla. Så jag lägger mig ner ett tag istället. Efter någon timme börjar jag verkligen vrååålspy i flera timmar(mmm berätta mer) nej men allvarligt. Jag har jordens spyfobi, så vet inte om jag någonsin kan äta julmat igen :( Har legat och gråtit och skakat hela natten helt likblek... Berättar mer om min julafton när jag pallar, mår fortfarande inte helt bra.

25e december

Och sjääälvklart vaknar jag först i min familj på världens tråkigaste dag. Dagen efter julafton kan verkligen ta sig :) Okej viiiisst rätt mysig men ändååååå nu är ju alla paket öppnade...Funderar på om jag ska lägga upp bilder på det jag har fått, känns bra att göra det innan indien för jag kommer använda en del där ju och det är ju roligare att få bilder när det är nytt liksom. Hmmmm....fett svårt! Fick iallafall ett sms från astrid inatt där hon sa att hon var magsjuk, stackarn :( Hoppas det inte var så farligt så hon pallar att gå ut på den traditionella promenaden dagen efter julafton hahaha....Vi får se, hoppas på att hon sov och blev som vanligt igen....HOPPAS KAN MAN<333333 Kan i vilket fall som helst visa en julklapp:
OOOOOj vilka bra bilder...fast ne :D Meeeeen jag fick iallafall världens härligaste mjukizzdrezzz ifrån
Juicy Couture såå tack lilla tomten för den! ÄLSKAR DEN :love:

Mobilblogg / elsa

Heeeeej! Julafton...såå lycklig! :D kunde inte blogga imorse, hade inte tid hehe. Har hunnit öppna två paket, varit i kyrkan, suttit i bilkö, kollat på Kalle anka, druckit glögg, sovit och nu börjar 'kan du vissla johanna' som alltid är lika mysig! Ååååh jag är såå glad och ser fram emot alla paket hihihi..hoppas det här kommer fram nu. Puss och ha en fin jul :love:


GOD JUL :love:

ÅH, GOD JUL VÄRLDENS BÄSTA!!!! Hoppas ni får en superfin jul, även fast det mer är som höst utomhus! Jag sitter just nu helt klar och väntar på att mina föräldrar ska bli klara, sen ska vi ut en sväng och göra våra små rundor vi alltid gör på julafton :D Åh världens bästa daag...! Har på mig världens gulligaste julklänning idag också, whoop whoop, ska det va så skaare!

Make my wish come true....

Juleztööööök för fulla muggar in my houzzzze dårå!!!!! Käfteeen.. :D Nej men jaa...Ska försöka sova nu, jag kan inte somna efter tolv för då somnar jag ju liksom på julafton och det går bara inte. Sååå vi hörs imorgon på julafton, kan inte riktigt fatta men så är det! Puuuss och sov riiiiktigt gott! :love:
Vilken fotograf jag är..............Ni får stå ut älskzlingawehw :*


Julkaozz osv

Jävligt tråkigt, men det blir inte så mycket roligare än såhär becuzz its crristmas tomorrooew <3333333

4 timmar 35 minuter kvar...

Är galet mätt... Seriöst MATKOMA. Åh herreguuuud... Nej nu ska jag springa över till Elsa och önska god jul :D Känns som ett asbra läge eftersom barnfamiljerna inte kommit ännu, så då slipper jag sitta barnvakt som det alltid "råååkar" bli. Puss på er!

Maybe this christmas

Kom hem till jordens kaos hihi <33333 mamma och pappa har alltid middag den 23e, så om några timmar kommer det börja rulla in människor, och ja... Hinner knappt innanför dörren innan mamma beordrar mig att "plocka lite" i mitt rum. Gästerna ska väl förfan inte tälta i mitt rum typ? Fattar inte grejen. Dom ska vara i köket och äta, varför ska jag då städa rummet? :) Såfort man får gäster ska man alltid storstäda och jag vet inte vad, som om dom bryr sig egentligen haha? Jaja!!!!
Vet inte om den här låten är bra bara för att jag älskar OC? Men den äär superbra!


Shoppat julklappar till mig själv!

Heeey, har inte uppdaterat på hela dagen eftersom att jag först sov bort ena halvan och sen var jag på stan andra halvan av dagen med världens bästa pojkvän :D Jag kände för att köpa lite saker till mig själv idag, detta gjorde så jag nu är helt jävla pank... Tur att det är julafton i morgon då hihi! ;) Sen tog vi fikapaus på waynes också, fick min chailatte. Världens godaste!

Skorna ser asfula ut på bild, men dom är så galet snygga på! & läppstiftet är från make up store... Så jävla dyrt bara hehe, men helt klart dom bästa!

Noll julkänsla

Dan före doppardan och jag har noll julkänlsa........Vafan?! :( Fast det verkar som att ingen riktigt förstår att det är julafton imorgon såå känner inte sån panik ändå ;) Har hunnit med att bada och städa mitt rum och garderob. Somnade i badet........Asså jag är så sjukt trött, har inte återhämtat mig sen jag var sjuk så nu kommer det igen...LOVELY!!!!!! Orkar inte bry mig :) Föööör som sagt så är det julafton imorgon för er som inte har förstått det än!!!!!!!!!! Nu ska jag kolla på nån julfilm och äta liiite för mycket kola.....Älskar julen! ♥♥♥♥




Och min kamera är halvt sönder sååå gjorde så att alla bilder blev suddiga så man inte märkte av det heheheheheeeeee..........


We won't go until we get some

Kom precis hem, både jag och josefin är förkylda haha såååå att så mycket köttande blev det inte... ;) Måste bara ta upp en grej som jag stör mig något sjuuuukt på. När människor i min ålder eller kanske lite äldre, leker så jävla vuxna. VI ÄR INTE DET SÅ VARFÖR SKA MAN LEKA DET?! Typ skriver små blogginlägg eller statusar på facebook; Jag är en riktig romantiker, men observera i detta sammanhang att man skall icke gå över ån efter vatten. Okeeeeeej ingen skriver så men ni fattar.....Helt okej om typ min mormor skriver så MEN INTE NÄR MAN ÄR FEMTON ÅR. Jag blir jätte arg.....ledsen....sårad...besviken....Hihihi nejdå blir bara lite irriterad, tycker att man ska sluta leka så jävla mycket.
Jaaaaaa ni ser ju skillnaden


Harder Better Faster Stroooonger



Öpp med töppen

Ska upp tidigt imorgon/idag, det är julafton imorgon också......Helt sjukt! Ska som sagt upp tidigt dååååårå, ska träna med Josefin! Sista gången innan indien tror jag </3 ÅÅÅÅH ångest..........OCH NUUUU KOMMER KISSET, MÅSTE AVRUUUUUUUNDA. VI HÖRS!!!!!!!!! not XD skoja<33333333 VARFÖR FORTSÄTTER JAG SKRIVA?! Kisset kommer nu nuuuuu NUUUUUUUUUUUUUUU


Ameno bitches

Vet ni hur bra jag mår nu eller???? Allvarligt, det är julafton, JULAFTON om 24 timmar. Pallar inte huuur glad jag är, vill typ rulla in mig själv i min svarta ullmatta och skrika av lycka <33333 det är sånt jag brukar göra när jag är glad, vill ni se?? :)

A pair of hopalong boots and a pistol that shoots

Heeeeeej! Kom hem för någon timme sen, min syster har varit på bezöööök. Hon bor annars i London såå kul att träffa henne! :D Vi var ute och åt o sååå. Är nu hemma och är i fullgång med att baka with my mamma!!! Börjar få lite julkänsla vilket är kul EFTER SOM ATT DET ÄR JUL I FUUUUCKING ÖVERMORGON?!?!?!? Galet. Kan. Knappt. Bärga. Mig. Stavas. Det. Bärga??? ÅÅÅÅH NU SPELAS MIN FAVORIT JULLÅT SOM JAG ALDRIG VET VAD DEN HETER! Nu kokar knäcken, vi hörs!
Min kära tumme och mor fick vara med på bild....Ni kanske har lagt märke till att jag gillar tummen upp........?



Svar på tal!

Svar: Haha guud snälla andas! :D Det var runt 7800:- och nej det är tyvärr inte mina pengar ;)
Svar: Vet att många undrar det, men varken jag eller Elsa är proffs på det... Så vi får se när det blir av! Men om någon kan göra en snyygg header så hör jättegärna av er till oss på facebook eller i kommentarsfältet :)

At the veli little moment

Vi har handlat dom sista juleklarrarna och nu steeks körrebullarna, tomten ba kööör i verkstan!!!!!!!!!!

Dags att spendera pengar!

Nu kör vi all in på de sista julklapparna!!!!!!!!!!!!

Men det måste bli ett du och jag

Tja elvis! Ska sova nu, vi hörs imorgooooon. Puss!

Wake up the happiness

Julgranen pyntad, julstrumpan uppsatt och nu saknas bara paketen under granen... Hihi :D

Vad kan detta vara?!

Hihi jaa för er som inte visste det, jag har komplex över mina händer. Nu vet ni!!!!!
Spännande bild.....man blir riiiiktigt nyfiken! Mhmmmmm fast ne xDDDDD


Just nu

ÅH JULLOVET ÄR HÄÄR. Nej veerkligen är det så??? I allafall, är så glad för det :D Efter julavslutningen firade jag, Hanna, Amanda och Jessica med en liten fika på waynes och gick sen runt på stan i några timmar. Sedan stötte jag på Oscar och åkte hem till honom ett tag, vi kollade på sunes jul och myste! Har precis kommit hem från min kusin, hon har hyrt en lägenhet här i Uppsala igen så jag var tvungen att åka dit och hälsa på :D Supermysigt var det!

Fucking jullov

Haft en skit bra dag med underbaaara vänner på stan! Har jullov och är överlycklig! Ska ta det chiiill ikväll, guuuuud vad ovanligt!!!!!! Ska baka lite julgrejer med min kära mor hihi.. :D

Shake up christmas

Hihihih vaknade supertidigt i morse för att jag är så taggad :D Har inte avslutning förrän om typ 40 minuter och jag har varit klar i typ en timme, asskönt utan stress! Aanej nu ska jag fixa det sista, efter julavslutningen blir det fika med mina favoriter, pusspuss
lite svårt att få till en outfitbild MAN TAGER VAD MAN HAVER

Love

Myskläderna på. Hela kvällen har det bakas med världens bästa föräldrar♥ Imorgon väntas jullov, jag mår så bra!

Mä mä mä mänge mä mä mä


The boys who...


I couldn't fight it

Har precis varit och tränat såå därav DE OTROLIGT VACKRA BILERNA! Dagen har varit bra men så himla onödig! Vi har BARA kollat på film och typ fikat.....Varför kunde vi inte bara sluta idag istället? Jaja :) Och vi fick julmust till lunchen hihi tjockizeen blev glad...Fast den var asäcklig OKEJ!!!!!!!!!!!=ÅOQpkwaödgls,. Orkar inte, heido. Neeeej meeeen efter skolan träffade vi josefins boii och sen drog vi och tränade. Ska duscha nuuuu!


20 December

Haha vill inte vara med på bild sattsäga :( Har varit på stan hela eftermiddagen och kom hem precis. Har köpt klart alla julklappar till mamma, har lite kvar till pappa och sen är det bara Elsa kvar på min lista :D Vi åt lite på jalla också innan vi skiljdes åt. Nu har jag superont i huvudet... Nästan så att ljuset skakar, bara det inte är migrän... :( Annars leker livet, har ju lov nu!!!!!!!! :D (okej avslutning imorgon men det är världens myzzigaste). Enda problemet: Vad ska man ha på sig?!


Sista skoldagen

Vaknade upp brevid min älskling imorse. Var skittrött och han hade sovmorgon så det var galet svårt att ta sig upp när han låg kvar haha... :( Jaja jag har varit i skolan nu i några timmar och jag slutar snart! :D Dagen har gått assnabbt verkligen och ska ner på stan snart med Oscar och köpa resten av alla julklappar!

Fräääsch tjej

Heeeeej! Jag och josefin köttade gaalet, underbart. Har precis duschat och liiite så, ska sova om en stund. Imorgon är det typ julpyssel hela dagen, såå mysigt! Lovar bättre uppdatering imorgon med bilder och såååååå. Men nu ska jag sova, godnatt!
Hahahahahaha fett sexig pose............Jaja saknar tjejen på bilden! Tur att vi ses pååå onsdag då hihi :D

Träningsdaxxxx

Önskar att det var min kropp hihi :love: Nuuu drar jag och köttar galet med Josefin, vi hörs sen! Pussss

Hatar


Luuunchrast @ my house


@ Skolan

Whooppp har 2 inställda lektioner, slutar snart!!!! :D Ska ner på stan då direkt och hitta lite julklappar till Oscar. Har köpt en, men har en del kvar jag ska köpa! Sen får vi se vad vi bestämmer att göra ikväll, vi har en del planer nämligen hihi :D

1 år♥

Idag är det den 19 december vilket betyder att jag och Oscar har varit tillsammans i ett heeelt år. Det är galet hur fort tiden har gått verkligen. Vi har gått igenom så sjukt mycket det här året, både bra och mindre bra stunder. Men trots de lite sämre stunderna så har vi alltid fått det att fungera. Finns inga ord för hur glad jag är att jag har dig. Jag älskar dig så mycket♥


My breath is your breath

Heeeej! Har egentligen skit bråttom, har en spännande dag framför mig hihi SISTA SKOLDAGEN!!!!!!!!!!
Ska träna och lite såå efter skolan så vi hörs ikväll antar jag! Puuuuss :D
Så fruuuuktansvärt ful

Have yourself a merry little christmas

Ska alldeles strax börja åka mot skolan, får skjuts så slipper cykla och bli blöt :D Superskönt! Kan hända att bloggen ligger lite efter idag, det är nämligen inte en vanlig dag idag!!!!! Mer om det sen käääära ni! :D

Always forgive, but never forget; learn from mistakes, but never regret.

Godnatt ♥

Lite kvalitetstid med historiaboken

Ibland önskar jag att jag gick natur (haha okej ångrade mig i samma mening dära, tar hellre mitt liv) har värsta historiaprovet i morgon :( Fattar inte hur vi kan ha prov på vår näst sista skoldag, menmen... Okej måste hålla käften och sluta skriva och plugga nu istället!!!!!!!!!!! Renässansen kan kissa my ass som btw ser gigantiskt ut :love:

We might find our place in this world someday

Heeej! Har precis duschat och lite såå, man blir så ofräsch av att sola.....Köpte ny body lotion igår också, bara jag som är beroende av dom från body shop? :) Helt gaaaaalet underbara! Nu ska jag julbaka med min mamma hihi :love:

You know she's a little bit dangerous

Kom precis hem från att spenderat 9 timmar på ukk :) Ingen dans gick sådär super idag direkt, men det är alltid lika jävla roligt så det gör ingenting! Och nu har även jag och amanda bestämt att börja tävla i pardisco igen. Vi tog en liten paus, men nu saknar vi det såå... :D Nu ska jag snart gå ner och hjälpa mamma o pappa att julbaka och därefter väntas det middag! Pusssss

Dagens planer

Träffa den här snyggingen och köpa julklappar och sola! Har försovit mig så måste skynda mig....Vi hörs när jag kommer hem, puuuuuuuss ♥ Någon jävla mongo grej som gör att inlägget blir knas för mig......Hoppas det inte blir så för er hihihih :D

Stress

Dags för dansuppvisning nudå! Ska vara där om tjugo minuter, har fortfarande inte kommit på hur jag ska hinna dit eftersom att jag ska gå :) HEHEI. Jaja första föreställningen börjar halv två och den andra halv fem tror jag? Så är inte hemma förrän rätt sent! Vi hörs när vi hööörs :D Muskot hälsar <33333333

VI ÄR TILLBAKAAAAA

RENSAT BLOGGEN, NUUUUUUU KÖR VI!!!!!!

RSS 2.0